Tidsfristen för att rapportera uppgifter för utvärderingen av rehabiliteringens effekter håller på att gå ut | FPAGå till innehållet
Pressmeddeleande

Tidsfristen för att rapportera uppgifter för utvärderingen av rehabiliteringens effekter håller på att gå ut

Publicerad 27.2.2024

Tidsfristen för att lämna in uppgifter går ut söndagen 31.3.2024

Uppgifterna från de inledande, avslutande och uppföljande mätningar gällande rehabiliteringens effekter som genomförts före utgången av år 2023 ska lämnas in till FPA senast 31.3.2024.

Uppgifterna ska lämnas in i systemet för uppföljning av rehabiliteringsresultat. Systemet är öppet hela tiden, så det har varit möjligt att lämna in uppgifter redan i början av året eller i fjol efter hand som man har genomfört de mätningar av klienternas arbets- och funktionsförmåga som ingår i rehabiliteringen.

Tidsfristen för att lämna in de uppgifter som omfattas av rapporteringen om rehabiliteringens effekter är varje år den sista mars året efter det år då mätningen genomfördes. Syftet med rapporteringen är att producera aktuell information för klienten, serviceproducenten, FPA och andra aktörer om effekterna av FPA-rehabiliteringen.

Närmare information

Närmare information och anvisningar om hur man lämnar in uppgifter: Insamling och inlämning av uppgifter – Samarbetspartner – fpa.fi

Frågor som gäller inlämnande av uppgifter kan skickas till FPA:s e-postlåda tulos(at)kela.fi.

Senast ändrad 27.2.2024