KIILA-kuntoutuskurssien asiointipalvelu

Kirjaudu palveluun

Palvelussa voit hakea työpaikalle KIILA-kuntoutuskursseja.

Kirjaudu
Palvelussa voit hakea työnantajalle eli työpaikalle KIILA-kuntoutuskursseja.

Suomi.fi-tunnistus

Palveluun kirjaudutaan Suomi.fi-tunnistuksella. Voit tunnistautua henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.
 
Ennen Suomi.fin käyttöönottoa työnantajaorganisaatiossa kannattaa tutustua tunnistautumisen vaihtoehtoihin ja sopia, mitä tapaa palvelun käyttäjät käyttävät.
 

Suomi.fi-valtuudet

Palveluun tarvitaan Suomi.fi-valtuus "Kuntoutuskurssitarpeen ilmoittaminen”.

Kaikki työnantajat voivat antaa Suomi.fi-valtuuksia 11.6.2020 alkaen, jolloin virkailijavaltuuttamispalvelu käynnistyi. Virkailijavaltuuttamispalvelun avulla valtuuksia pääsevät antamaan ne yritykset ja yhteisöt, jotka eivät pysty tekemään sähköisiä valtuutuksia suoraan Suomi.fin Valtuudet-palvelussa.

Työnantajaorganisaation kannattaa antaa palvelun käyttäjälle hänen tarvitsemansa Suomi.fi-valtuudet heti kun se on mahdollista.

Katso poistuu käytöstä

Palvelua on toistaiseksi ollut mahdollista käyttää ilman Suomi.fi-valtuutta, jos käyttäjän Katso-tunnisteella on rooli "Katso - Yrityksen työntekijä". Siirtymäaika antaa organisaatioille aikaa järjestää palvelun käyttäjille Suomi.fi-valtuus, koska kaikki organisaatiot eivät ole voineet antaa Suomi.fi-valtuuksia ennen kesäkuuta 2020.

Katso-tunniste ja Katso-roolit ovat käytössä enintään vuoden 2020 loppuun asti. Katso-palvelu poistuu lopullisesti käytöstä 31.12.2020.

Lue lisää